Yayladere Kültür Merkezi Açıldı

Kadıköy Belediyesi’nin kardeş belediyelerle işbirliği çerçevesinde Yayladere’de yaptığı Yayladere Kültür Merkezi,15 Eylül Cuma günü büyük bir katılımla hizmete açıldı. Yayladere Belediye Başkanı Sabri Akyürek’in ev sahipliği yaptığı kültür merkezi açılışına Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, başkan yardımcıları ve belediye meclis üyeleriyle birlikte katıldı.

CHP Genel Başkan Yardımcıları Tekin Bingöl ve Veli Ağbaba ile CHP Bingöl İl Başkanı Ahmet Bazencir’in katıldığı açılışta Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Kiğı Belediye Başkanı Yılmaz Gündüz, Adaklı Belediye Başkanı Zeki Işık, Pülümür Belediye Başkanı Müslüm Tosun, Nazımiye Belediye Başkanı Cafer Kırmızıçiçek, Ilıcalar Belediye Başkanı M.Akif Günerigök, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Hışman ve Beylikdüzü Belediyesi meclis üyeleri hazır bulundu. Açılışta ayrıca İlçe Özel İdare Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürü, CHP, AKP ve HDP ilçe başkanları ile ilçe idari amirleri, dernek temsilcileri ve muhtarlar yer aldı.

Bu site Rolibo SEO Ajansı tarafından optimize edilmiştir.