Kamuoyu Açıklaması

BELEDİYEMİZİ KARDEŞ BELEDİYE OLARAK KABUL EDEN KADIKÖY BELEDİYE BAŞKANLIĞINCA YAYLADERE DE YAPACAĞI TAZİYE EVİ İLE İLGİLİ BAZI YAYIN ORGANLARINDA "PKK'YA  TAZİYE EVİ" İLE KAMUOYUNU YANILTMAYA ÇALIŞMAKTA HEM KADIKÖY BELEDİYESİNİ HEMDE YAYLADERE BELEDİYESİNİ HEDEF GÖSTERMEKTEDİR BU HABER ASILSIZ VE YALANDIR.ÜLKENİN OLANAKLARI KISITLI BÖLGELERDEKİ BELEDİYELERİ KARDEŞ BELEDİYECİLİK PROJESİ İLE BÜYÜK KENTLERDEKİ BELEDİYELER İLE İŞBİRLİĞİ KAPSAMINDA BÖLGESİNİN EKSİKLERİNE İMKAN ARANMAKTADIR.BU KAPSAMDA BELEDİYEMİZ KADIKÖY BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLE İLÇE HALKININ İHTİYAÇ DUYDUĞU TAZİYE EVİ PROJESİNİ HAYATA GEÇİRMEK ÜZERE DESTEK TALEBİNDE BULUNMUŞTUR. YAYLADERE BELEDİYESİ CUMHURİYET HALK PARTİLİ BELEDİYEDİR. OYSA BAZIBASIN YAYIN ORGANLARINDA ÇIKAN ASILSIZ VE YALAN HABERDE BELEDİYEMİZ HDP'Lİ BELEDİYE OLARAK BELİRTİLMİŞTİR. KARDEŞ BELEDİYECİLİK KAPSAMINDA YAPILACAK DESTEK VE YARDIMLARDA İNSANLARIN HANGİ PARTİYE OY VERDİĞİNİ KATEGORİZE ETMEK KABUL EDİLEMEZ AYRIŞTIRICI BİR TAVIRDIR.TAZİYE EVİ İNSANLARIN DUYGULARININ YOĞUNLUKLA PAYLAŞILDIĞI İNSANLARIN ACILARINA ORTAK OLMA ANLAMINDA KURULMUŞ VE İNSANLARIN TOPLUCA BİR ARAYA GELDİĞİ MEKANLARDIR. BÖYLE BİR YERİN TERÖR YUVASI OLARAK ADLANDIRILMASI GAYRİ İNSANİDİR. AYRICA YAYLADERE HALKININ POTANSİYEL TERÖRİST GÖSTERİLMESİ, KİMLİK SİYASETİ DE YAPILMASI SUÇTUR.

BU ASILSIZ VE YALAN HABERLERİ YAPANLARI KINIYORUZ. BU HABER İLE İLGİLİ YAYIN YAPANLAR HAKKINDA TÜM HUKUKİ YOLLARA BAŞVURACAĞIMIZI BELİRTİRİZ. KAMUOYUNA ÖNEMLE DUYRULUR.

YAYLADERE BELEDİYE BAŞKANLIĞI

Adımda