Hizmetlerimiz

2004 – 2011 YILLARI ARASINDA YAPILAN HİZMETLER :

1İlçemiz merkez mahalle ara sokaklarına 2004 yılında 2 km beton yol yapılmış olup yaklaşık yedibinbeş m2 beton dökülmüştür.

2 – Vatandaşlarımızın katkıları Belediyemiz desteği ile 2004 yılında Sülbüs dağının eteğine mesire yerleri yapılmış olup, vatandaşın hizmetine sunulmuştur.

3 - İlçemiz Yolgüden Mahallesi içme suyu ve kanalizasyon çalışmaları 2005 yılında yapılarak hizmete sunulmuştur.

4 – Belediyemizin bütün birimlerine 2005 yılında bilgisayar alımı yapılarak vatandaşlara daha hızlı ve kaliteli hizmet verilmektedir.

5 – İlçemiz 2 Motorlu Tabur Komutanlığına ayrı bir kaynaktan 2006 yılında içme suyu temin edilerek hizmetlerine sunulmuştur.

6 - Sarıtosun Mahallemizin yolu 2008 yılında stabilize çalışmaları yapılarak vatandaşın hizmetine sunulmuştur.

7 - Telekom işbirliği ile 2009 yılında internetcafe kurulup vatandaşların hizmetine sunulmuştur.

8 – Hasköy kaplıca yolu ile Yolgüden Mahallemizin yolu altyapısı yapılarak 2009 yılında birinci kat asfalt yapılması için hazır hale getirilerek vatandaşın hizmetine sunulmuştur. Ancak Belediyemiz imkanları elvermediğinden bu yollarımızın birinci kat asfaltı yapılamamıştır.

9 – Hasköy kaplıcalarının 2.500 M su isale hattı döşenerek 10 tonluk içme suyu deposu yapılarak içme suyu vatandaşların hizmetine sunulmuştur.

10 - Hasköy kaplıcalarına 2009 yılında Tuzla Belediyesi ve Özaltın Şirketinin katkıları ile iki bölümde oluşmak üzere 465 M2 bay ve bayan kapalı havuzları yapılarak hizmete sunulmuştur.

11 - İlçemiz Merkez Cumhuriyet Caddesi , Vali Abdül Kadir Sarı Caddesi 2009 yılında parke kilit taşı yapılarak vatandaşların hizmetine sunulmuştur.

12 – Hasköy kaplıcalarına 2010 yılında lokanta ,kafeterya büfede oluşan sosyal tesisler yapılarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuştur.

13 - Hasköy Mahallemizin kanalizasyon şebekesi 2010 yılında yapılarak hizmete sunulmuştur.

14 - İlçemiz Merkez Sülbüs Caddesinin 2011 yılında büyük bir bölümünün parke kilit taşı yapılarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuştur.

Adımda